Glazen

Er zijn verschillende soorten brillenglazen, denk daarbij aan enkelvoudige glazen, multifocale glazen, zonneglazen maar ook glazen die speciaal ontwikkeld zijn voor op de werkplek. Onze glazen komen van Zeiss Vision Care. Zij combineren hun technische ervaring en innovatieve ideeën tot uitzonderlijke visuele ervaringen.

Voor elke klant is er een eigen kijkbehoefte, het is onze taak om die kijkbehoefte te achterhalen en daarin het juiste en passende advies te bieden. Dit houdt in dat voor elke klant apart een kijkbehoefte analyse uitgevoerd dient te worden. Wat kan doormiddel van het gesprek dat we met elkaar voeren of dat we een uitgebreide analyse gaan doen doormiddel van het kijkprofiel van Zeiss Vision Care.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor u zijn? Komt u eens bij ons binnen en wij adviseren u graag.
Onderstaand vindt u een korten impressie van de mogelijkheden op glas gebied, bent u nieuwsgierig geworden en wilt u er meer van weten, klikt u dan gerust verder. Op de website van de leverancier vindt u alle benodigde informatie.

Enkelvoudige glazen

De meest gebruikte brillenglazen, met UV bescherming.
Dit zijn glazen waarmee we de bijziende en verziende dragers de ideale kijkoplossing kunnen bieden. Aangepast op uw sterkte bieden ze een optimaal zicht. De mogelijkheden voor deze glazen zijn talloos, denkt u alleen al aan de verschillende coatings die mogelijk zijn en ze worden standaard geleverd met een UV bescherming. Ook is de technologie zover ontwikkeld dat hoge sterktes als -/+ 10dpt of hoger mooi geslepen kunnen worden, waardoor uw bril onder andere licht van gewicht blijft.

Multifocale glazen

Een glas dat u voorziet in een kijkcomfort dat prettig is op alle afstanden!
Een multifocaal brillenglas bestaat uit meerdere zones. Door de techniek zijn de zones voor veraf, dichtbij en tussenafstanden soepel af te wisselen. Gewenningsperioden worden korter door de continue verbeterde technische ontwikkelingen en in sommige gevallen is er zelfs geen gewenning en wordt het brillenglas direct goed opgepakt.
Met een multifocaal brillenglas ervaart u de luxe om op elke afstand optimaal te kijken. Er zijn veel verschillende soorten glazen met verschillende zones. Naar aanleiding van uw oogmeting en uw wensen kijken we samen naar de beste mogelijkheid voor u.

Kantoorbrillenglazen

Geniet van een optimale kijkcomfort en rust op uw ogen met de Zeiss vision Care officeglazen.
Officeglazen zijn speciaal ontwikkeld voor de werkplek. Na mate we ouder worden, kan het werken achter een computerscherm, het continue wisselen tussen beeldscherm en leeswerk belastend zijn voor uw ogen. Hierdoor kunnen we oncomfortabele houdingen aannemen waardoor er rug- en nekklachten komen. Maar ook droge, tranende ogen zijn veel voorkomende symptomen van vermoeide ogen tijdens het werk. Officeglazen zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van het werk, deze glazen zijn geoptimaliseerd voor alle afstanden die belangrijk zijn voor uw werkplek. Hierdoor krijgen uw ogen minder belasting en geeft dit een comfortabeler en rustiger kijkgedrag.

Zonneglazen

100% uv bescherming en toch extreem helder zicht buiten in de zon.
Een uitgebreid aanbod in kleuring van uw glas, zonneglazen die meekleuren met de intensiteit van de zon, of een specifieke kleur in een zonneglas op sterkte dit kan allemaal.
De zonneglazen zorgen voor optimale bescherming tegen UV-A en UV-B. Met een goede zonnebril gewoon of op sterkte beschermt u uw ogen optimaal, uw ogen zullen u hier dankbaar voor zijn.
Nog een tip: hoe gevoeliger de ogen, hoe donkerder uw zonneglazen dienen te zijn.