Lenzen

Contactlenzen zijn er in verschillende uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan het verschil in materiaal harde of zachte contactlenzen. Maar ook de draagperiodes verschillen per contactlens. Zo zijn er dag-, maand-, 3 maandelijks- en jaarlenzen.

Per klant kijken wij naar de ideale oplossing, waarbij wij de conditie van het oog goed in de gaten houden. Onze contactlensspecialisten bekijken doormiddel van topobeelden naar uw hoornvlies, op basis van deze beelden en de sterktes zoeken we de meest geschikte oplossing. Het is belangrijk om verantwoord met uw lenzen om te gaan, de gezondheid en veiligheid van uw ogen zijn zeer belangrijk. Wast u daarom goed uw handen voordat u, uw lenzen inbrengt of uithaalt. Spoel uw lenshouder goed af, maar vervang deze ook regelmatig.

Wij adviseren u elk half jaar voor lenscontrole te komen, tijdens de controle wordt gekeken of de sterkte nog optimaal is, de passing van de lens nog goed is en de conditie van het oog nog uitstekend.
U kunt een proefmaand starten, in deze maand kunt u voor een kleine vergoeding een lens proberen, geven wij u les in het in- en uitdoen van de contactlens, vertellen wij u over de hygiƫne en voorzien wij u van de informatie die u nodig bent.

Wilt u kijken of uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!